Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Αφιλόξενες οι ελληνικές πόλεις για τις μαμάδες με τα καροτσάκια!#2

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010
Οι βόλτες μας με τον μπέμπη είναι πια καθημερινές οπότε σε λίγο καιρό θα έχω πολύ φωτογραφικό υλικό!Κοιτάξτε λοιπόν μια πανέμορφη φωτογραφία!

Αυτοκίνητο και μηχανάκι έχουνε παρκάρει  μπροστά στη ράμπα.Πάλι κάναμε τα ζογκλερικά μας για να περάσουμε με το καρότσι.Αυτή η εικόνα είναι μπροστά στην Νομαρχία Ζακύνθου.Ωραία δεν είναι;Καλά εκτός του οτι έχουνε κλείσει την ράμπα,ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι απαράδεκτα παρκαρισμένος.Περιττό να σας πω οτι είναι σε διασταύρωση πάνω σε στοπ.

Πόσο ντρέπομαι γι'αυτες τις εικόνες..............Είμαστε και τουριστικός προορισμός.Τι μας βρίσκουν;Μόνο το πράσινο,ο ήλιος και η θάλασσα μας σώζουν.Εντάξει το πράσινο θα το κάψουνε σε λίγες μέρες.Όσο για την θάλασσα ας είναι καλά αυτοί που πετάνε απόβλητα (ξενοδοχεία,επιχειρήσεις,καραβάκια που κάνουν το γύρο του νησιούκ.λ.π.)Μένει μόνο ο ήλιος..........Τουλάχιστουν θα έχουμε ωραίο μαύρισμα.

Μαρία-Μπέμπης

2 σχόλια:

Olivia Gavrili είπε...

Μια μέρα θα πάρω μαζί μου τη φωτογραφική μηχανή σε βόλτα εδώ στο κέντρο της Αθήνας! Ε ρε γέλια που θα κάνουμε!!

Μαμά Μαρία είπε...

Ασε Ολίβια!Πολύ χάλια!Εν τω μεταξύ δεν είμαι Ζακυνθινιά.Είμαι απο Αθήνα, Κυψελιώτισσα.Φυσικά ο λόγος που παράτησα πριν απο 9 χρόνια την Αθήνα και την έκανα για το νησάκι, ήτανε το χάλι το μαύρο που είχε καταντήσει.......:(Κρίμα!